24 Covers: Бендот Риплеј ја отсвири светски хитовската “Senorita” (Видео)

Деновиве Никола Велиновски-Црни (гитара) и Столе Коцев (саксофон) или попознати како Риплеј Бенд, инструментално ја отсвиреа светски познатата и актуелна песна “Senorita” Како тоа звучи од двајца македонци во нивни стил, погледнете во продолжение.

Повеќе на Музика24...