24Covers: Јована Здравевска – “I have nothing” (Whitney Houston)

Одамна не сме Ви претставиле кавер од позната светска пејачка, познат светски хит а да е во изведба на момче или девојче од Македонија. Токму денес Ви ја претставуваме младата Јована Здравевска од Битола која после неколкуте кавери за Ед Ширан и Џејмириквај, таа реши да сними кавер од познатата поп пејачка Витни Хјустон, односно, сними кавер за емотивната балада “I have nothing”.

Како тоа звучи во изведба на младата Јована од Битола, погледнете и слушнете во продолжение.

Повеќе на Музика24...