Covers

Фифи пее, растура! (Видео)

Во последниве неколку месеци вистински хит се коверите. Кој стигне ги снима, најчесто го прават по дома со пуштена матрица, некои звучат добро, некои не. Случајно налетавме на ковер кој го има сработено контраверзниот пејач Фифи и звучи одлично. Фифи се има одлучено за песна од Шер и одличната “Dov’e L’ Amore”. Ви се допаѓа?

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: