Covers

Погледнете: “Girl on fire” од Alicia Keys со cover изведена од Sparkles

Новиот и талентиран состав кој го сочинуваат Тања Б. (вокал) и Владимир Ризовски (гитара) во опуштена атмосфера ни презентираа нешто ново и несекојдневно за кои оние што се желни за добра и квалитетна музика ќе се изненадат од перформансот.

Ова е само мало наговестување на она што тие почнуваат да го припремаат, а до тогаш уживајте.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: