Covers

24 Covers: гр. Игуана – “Нашите слики” (Меморија)

“Нашите слики” е песна која засекогаш ќе остане во архивите на македонската музичка сцена, групата “Меморија” многу одамна ја донесе со својата оргинална изведба. Пред неколку дена македонскиот бенд Игуана сними ковер за оваа песна, а како звучи истиот, преслушајте во продолжение.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: