Covers

Игор Димовски со преработка на композиција од Тоше Проески (Видео)

“Све је премало за крај” која беше промовирана пред 2 години од поп иконата Тоше Проески доби и своја ковер изведба од познатиот хармоникаш Игор Димовски. Тој во придружба со пијано во инструментална верзија даде свој мал “шлаг” во самата изведба. Она што не изненади е што во опуштена атмосфера, поточно во еден здив се потруди да ја донесе композицијата, во едно поинакво светло што за нас го изведе феноменално.

Во продолжение уживајте во изведбата…

https://www.youtube.com/watch?v=jiHUEWHlumY

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: