Covers

Перфектно: “Игри без граници” изведена од Yared Rodriguez (Видео)

Дека музиката нема граници докажува и овој факт што преку атланскиот океан поточно во Америка поп пејач со цела храброст изведе песна од мега балканската поп ѕвезда Тоше Проески.

“Не се плашев во ниту еден момент дека ќе згрешам, но со оглед дека се работи за голема ѕвезда, сепак одговорноста беше голема”, изјави Родригез кој ни додаде дека има во план да ја посети Македонија и да научи нешто повеќе за неа.

А како звучи Родригес, слушнете во продолжение.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: