Младиот Дамјан Стоименовски сними емотивен кавер за песната “Мајко” (Видео)

Неодамна младиот Дамјан Стоименовски позитивно ја изненади и воодушеви македонската и балканска публика со својот кавер за емотивната балада “Мајко” во оргинална изведба на Влатко Лозановски – Лозано. Како што дознава музичкиот портал Музика24, ова младо момче кое обожува да пее има само 18 години, а својата страст кон музиката секогаш ја покажува на дело.

Досега има освоено две награди на државни натпревари каде има пеено, а меѓудругото, посетува и часови за пеење. За што поточно зборуваме, погледнете во продолжение и уверете се сами во горе напишаното.

Повеќе на Музика24...