“Нека боли” од Пеџа Меденица во изведба на пејачот Христијан Тришоски (Видео)

Пејачот Христијан Тришоски на својот официјален YouTube канал ја објави првата од вкупно три преработки на големи регионални хитови со кои после година дена пауза од медиумскиот простор, повторно се враќа со нов материјал. Првата преработка во новиот проект е на песната “Нека боли” од Предраг Пеџа Меденица, а на неа работеа Зеки Бекироски (обработка на музика) и Христијан Ѓорѓиевски (микс и мастер), додека видеото е снимено од Медиа Рекордс по идеја на Христијан.

Во продолжение погледнете ја преработката на “Нека боли” во изведба на Христијан Тришоски.

Повеќе на Музика24...