Погледнете: Како светски познатата Амира Медунјанин ја испеа македонската “Ја излези Ѓурѓо” (Видео)

Врвнатата вокалистка Амира Медунјанин со оркестарот “Вечерња љубав” во пулска арена ја испеја познатата македонска песна “Ја излези Ѓурѓо”. На видеото проследете го настапот на Медунјанин во познатата хрватска арена.

“Како да опишам… Прекрасно, емотивно, суптилно, мелодично… Измамува насмевка од усните, така мило, убаво, божествено, меко како свила”, гласи еден од коментарите за изведбата на Медунјанин.

Уживајте!

Повеќе на Музика24...