Covers

Повторно во акција: Виктор Апостоловски со најнов ковер (Видео)

Младиот и успешен артист деновиве на својот You Tube канал промовираше нова обработка на странска композиција која носи наслов “Here i stand up”, во опуштена варијанта кој и како самиот вели секоја песна е негова мотивација за работа и успех за повисоко ниво.

“Се одлучив за Ашер бидејќи како артист е блиску до мојот жанр кој го работам така што во изборот не сум погрешил, јас сум неуморен дечко кој сака да се испробува во различни стилови на музика”, изјави Виктор Апостоловски. Тој неодамна и го промовираше својот прв деби албум “Во моите сни” каде се јавува и како комплетен автор во композциите, а воедно беше дел од хуманитарниот проект “Шанса за живот” за кој беше направена и композиција.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: