Covers

Стефан од “Next Time” со совршен ковер за “Safe Inside” од James Arthur (Аудио)

Додека познатите и најпосакувани браќа од македонската рок-поп група “Next Time” го подготвуваат новиот материјал, новиот албум, Стефан нестрпливо чекајќи да се издаде нешто ново од новиот материјал, на официјалниот YouTube канал на оваа група утрово постираше ковер за новата емотивна балада на James Arthur насловена “Safe Inside”. Едноставно, убаво, интересно, речиси исто како оргиналот или со еден збор совршено. Секоја чест!

Во продолжение ви предлагаме да ја преслушате ковер верзијата на Стефан од “Next Time” за песната “Safe Inside”.

https://www.youtube.com/watch?v=Ce5IKZJ_d_k&feature=youtu.be

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: