Covers

Виктор Постолов ја преработи “Шта би пријатељи моји” од Владо Георгиев (Видео)

Македонскиот пејач Виктор Постолов ја изненади јавноста со летен музички проект и преработка на големиот хит “Шта би пријатељи моји” од Владо Георгиев.

Зад успешната реализација на овој проект, кој е само најава за серија нови проекти, стојат Виктор Постолов (вокал), Маријан Стоименов – Ѕика (аудио) и Алек Тасевски (видео продукција), а во видеото се појавуваат и Ѓорги Петрушевски (гитара), Јордан Петрушевски (конги) и Леа Ристиќ (модел во видеото).

Постолов е член на музичкиот состав “Театро Бенд” со кои настапува ширум нашата земја, а за наредниот период планира да објави уште неколку нови проекти, за кои секако нашиот музички портал ќе ве информира.

Можеби ќе ве интересира: