Фестивали

Подготовките за „Макфест 2023“ во полн ек, фестивалот го доби и годинешниот слоган: „38 години Макфест-фестивалска симфонија за цела Македонија“

Muzika24
Годинешново 38-мо издание на фестивалот на забавна музика „Макфест 2023“ во Штип ветува уште посодржајна и поатрактивна...