Фестивали

Аида Дочи на “Охрид фест 2019”

Како што не информираат нашите соработници од музичкиот фестивал “Охрид фест”, годинава најпопуларната поп пејачка од Косово Аида Дочи ќе настапи на интернационалната вечер, односно, на 7-ми септември на сцената од овој голем познат летен музички фестивал. Преубавата Дочи пред македонската публика ќе ги претстави своите хитовски рефрени, а меѓудругото и ќе ја збогати вечерта како еден од изведувачите кои ќе настапат на сцената на интернационалната вечер.

Можеби ќе ве интересира: