“Битола Отворен Град” 2019 од 26 до 30 јуни

Младинскиот културен центар – Битола најави дека 18-то издание на Интернационалниот младински фестивал “Битола отворен град“ ќе се одржи од 26 до 30 јуни на неколку отворени сцени низ Битола.

Во музичкиот дел на фестивалот изминатите години настапија многу познати изведувачи од регионот како: “Електрични оргазам”, Рамбо Амадеус, “Хладно пиво”, “Партибрејкерс”, “Дубиоза колектив” , “Забрањено пушење“ и многу други.

Специјализираниот македонски музички портал и оваа година ќе го проследи фестивалот. За повеќе детали но и ексклузивни интервјуа следете го нашиот музички портал Музика24.

Повеќе на Музика24...