Фестивали

„Гитаријада“ на 30-ти декември во Куманово

„Art Attack“ го најавува третото возобновено изадние на кумановска гитаријада „Гитаријада Куманово 2021“. Настан врежан во трајната меморија на кумановчани како една од ретките можности на кои што младите бендови имале можност да го презентираат нивниот звук.

Сепак поради ситуацијата со Covid-19 оваа година гитаријадата ќе биде од ревијален карактер. Ќе се одржи на 30.12.2021 година во Занаетчиски Дом Куманово, а влезот е слободен.

Можеби ќе ве интересира:

Се вчитува....