Фестивали

Годинава „Д Фестивал“ од 28-ми до 30-ти јуни (Фото)

Овогодинешното 14-то издание на познатиот „Д Фестивал“ ќе се одржи од 28-ми до 30-ти јуни. Организаторот Пасворд продукцијаи годинава најавува богата и интересна музичка програма која што годинава ќе се одржува под слоганот „Love Spreads“, или како што и самите тие велат, љубовта е она што не поврзува сите.

Не се знае дали и годинава традиционално музичкиот фестивал ќе се одржи во Дојран, но организаторите досега ништо немаат споменато за промена на самата локација.

Влезниците за „Д Фестивал“ ќе бидат пуштени во среда, 14-ти февруари, со почетна цена од 1.200 денари (тридневен фестивалски билет за цела програма), односно 1.300 денари (тридневен фестивалски билет за цела програма + камп место).

Можеби ќе ве интересира: