На 28-ми фебруари петчасовен концерт на македонската естрада под мотото “Заедно сме посилни”

Под мотото “Заедно сме посилни”, домашната естрада се обединува на заедничкиот целовечерен фестивал “Мозаик 2020”, кој ќе се одржи на 28-ми февруари во А1 арената позната како поранешен СЦ “Борис Трајковски”. Концерти во иста вечер ќе имаат Владо Јаневски, Слаткаристика и Ферус Мустафов, Сам, “Елита 5” и групата “Нокаут”. Фестивалот “Мозаик 2020” ќе започне во 20 часот, а ќе трае пет часа. По Скопје, концерти ќе има во Прилеп и Куманово.

Повеќе на Музика24...