Наскоро “Вино Фест” во Скопје

Од 19-ти до 21-ви септември во Скопје, поточно на паркингот во Веро Центарот, ќе се оддржи најновото издание на “Вино Фест”. Како што дознава музичкиот портал Музика24, на овој голем неколку дневен настан ќе настапат голем број на македонски музички имиња, како и позната српска рок-поп група.

Во продолжение прочитајте ја целосната програма на настапувачи:

Четврток 19.09.2019:

19:00-21:00 Драган Б. Костиќ
21:00-22:30 Миле Кузмановски
22:30- 00:00 Игор Џамбазов

Петок 20.09.2019

20:00-22:00 Dj Guardian
22:00-23:30 Фолтин
23:30-01:00 Владо Јаневски

Сабота 21.09.2019

20:00-22:00 Dj Боби
22:00-23:30 Наум Петрески
23:30-01:00 Amadeus Band

Доколку сакате квалитетни вина, гурманско бистро и разноврсна музичка програма, тогаш “Вино Фест” е вистинскиот настан за вас.

Повеќе на Музика24...