Фестивали

Одлична забава приредија пионерите на dnb сцената Roni Size и Ltj Bukem (Фото)

Вчера вечер на отворено во комплексот А1 арена во Скопје започна новиот фестивал на Авалон продукција. На првата фестивалска вечер настапија пионерите на dnb сцената Roni Size и Ltj Bukem заедно со Dynamite MC. А организаторот се погрижи за максимално почитување на протоколите за организација на настани од овој тип.

Вечерва на исто место настапуваат генијалните ARTBAT.  Вратите се отвараат во 19 часот а атмосферата ќе ја загреваат Alexandar & Baloski.

Можеби ќе ве интересира: