Фестивали

Селектирани песните: Овие изведувачи се во трка за македонски претставник на Евровизија

Од вкупно пристигнати 47 композиции на Конкурсот, кои ги исполнија бараните пропозиции, стручната комисија избра максимални 6 композиции кои ќе земат учество во натпреварот, односно Националниот избор за Песна на Евровизија 2022.

Можеби ќе ве интересира: