Фестивали

Со голем концерт вечерва завршува 21-от „Битола Отворен Град“

Вечерва го Градскиот парк во Битола со концерт на три исклучителни бенда завршува 21-от „Битола Отворен Град“. Препознатливот битолски фестивал традиционално се затвора со голем концерт. Оваа година на фестивалската сцена ќе настапат битолскиот бенд „Вел“,  грчкиот бенд „БAiLDSA“ и „Helem Neјse“ кои доаѓаат од БиХ.
Почетокот е во 21 часот а влезот како и секогаш е слободен.

Можеби ќе ве интересира: