Фестивали

“Таксират” го отвори конкурсот за “Лузер фест

“Таксират” го отвара конкурсот за демо артисти и изведувачи од сите жанрови. Со пријавување на “Лузер Фест” имате можност да освоите награда – снимање на албум. Испратете снимки до 20-ти октомври и на следниот линк пополнете ја апликацијата: https://bit.ly/2obycPc

Можеби ќе ве интересира: