Фестивали

Ване Маркоски ќе соопшти како гласаше македонското жири во финалето на Евровизија

Водителот Ване Маркоски оваа година ќе ги соопшти поените доделени од македонското жири во финалето на Евровизија. Ване ќе биде 7-ми по ред, кој ќе се вклучи во живо во Ротердам за да ги соопшти поените.

Претходно поените во име на Македонија ги соопштиле: Билјана Дебарлиева, Каролина Гочева, Елена Ристеска, Мартин Вучиќ, Јана Бурческа, Димитар Атанасовски, Марко Марк, Огнен Јанески итн.

Можеби ќе ве интересира: