Забава за сите деца – “Златно славејче”

 

Три претстави дневно, со почеток од 11, 15 и 17 часот во сабота и недела, и две претстави во понеделник (19 ноември), ќе има на годинешното “Златно славејче”. Организаторите и овојпат ветуваат многу музика и забава на најстариот фестивал за деца кај нас. Концертите се одржуваат во Македонска филхармонија.

Повеќе на Музика24...