Хрватската поп пејачка Нина Бадриќ помина работен викенд во Скопје

Популарната и надалеку позната хрватска поп пејачка Нина Бадриќ викенов работно го помина во нашето Скопје. И покрај работните обврски, Бадриќ најде време за прошетка низ нашиот главен град каде на неколку наврати направи фотографии кои ги објави на социјалните мрежи. Повеќе од очигледно е дека Нина е воодушевена од плоштадот “Македонија”, бидејќи сите фотки се направени токму таму.

Подготви: Марија Поповска

Повеќе на Музика24...