И по породувањето, фолкерката Гавазова во одлична форма

Кога се сака се се може, тоа го докажа и познатата македонска фолк пејачка Сузана Гавазова која пред само неколку недели се породи, а веќе денес на својот facebook профил има објавено фотографии со своето слатко бебенце, ќеркичката Емили. Таа на фотографијата не се ни забалежува дека воопшто некогаш била бремена. Тоа е одличен пример за сите оние девојки, нови мајки и доказ дека кога се сака, навистина се се може. Подготви: Магдалена Атанасовска
Повеќе на Музика24...