Саша Ковачевиќ се пофали со стомачните (Фото)

Српскиот и популарен пејач Саша Ковачевиќ не ги остава девојките и жените да здивнат. Тој неодамна на својот инстаграм профил објави фотографија каде од полу надолу е замотан во пешкир. Позира пред огледало каде му се гледаат стомачните мускули, за што мораме да признаеме дека одлично ги одржува во форма знаејќи кои се денови помина и се зад нас.

Едноставно едно големо браво.

View this post on Instagram

…..

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Повеќе на Музика24...