Или-или

ИЛИ-ИЛИ: СТОЈНЕ НИКОЛОВА

"ВАЛАНДОВО ФОЛК ФЕСТ" ИЛИ "РОСА ФОЛК ФЕСТ"

Роса фест… првиот мој фестивалски настап ми беше на Роса фест и посебно ми е драг тој фестивал.

АНЕТА МИЦЕВСКА ИЛИ АНАСТАСИЈА ПЕТРЕСКА

Анета… и двете си ги почитувам и се извонредни вокали, но Анета е човекот од кого сме учеле ние како помлади.

НАСТАП ПРЕД ПРЕД 100 ЛУЃЕ ИЛИ 1 МИЛИОН ПРЕГЛЕДИ НА ЈУТУБЕ

Настап пред 100 луѓе… едноставно ја сакам и зависна сум од таа енергија која ми ја дава публиката на настапи.

ПОСЛЕ МЕНЕ” ИЛИ “РАНО Е”

“Рано е”… Повесела е.

ДЕН ИЛИ НОЌ

Ден

ТУРНЕЈА ВО АВСТРАЛИЈА ИЛИ ТУРНЕЈА ВО АМЕРИКА

Америка… бидејќи омилен град ми е Њујорк.

СОБРАНИЕ ИЛИ РИЈАЛИТИ

Собрание… не гледам ријалити.

БАЛАДА ИЛИ БРЗА ПЕСНА

Балада… емоциите доаѓаат до израз.

СТРУМИЦА ИЛИ СКОПЈЕ

Струмица. Мој роден крај и имам преубави спомени.

ДУЕТ СО СУЗАНА ГАВАЗОВА ИЛИ ДУЕТ СО ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА

Со двете би снимила дует, и двете се посебни и различни… не можам да се одлучам.

НАРОДНА МУЗИКА ИЛИ ТУРБО ФОЛК

Народна. Бидејки сум израсната со Македонска народна песна и тоа е за мене нашето богатство.

ЌУЌА ПОЛНА СО ДЕЦА ИЛИ СВЕТСКА КАРИЕРА

Моментално мислам дека не сум спремна за деца и затоа бирам светска кариера.

МИНИ ЗДОЛНИШТЕ ИЛИ ДЛАБОКО ДЕКОЛТЕ

Мини здолниште… не знам зошто.

ВАСКА ИЛИЕВА ИЛИ ПЕТРАНКА КОСТАДИНОВА

Петранка… има пораскошен глас.

ДОБАР СТАС ИЛИ ДОБАР ГЛАС

Добар глас… најважно во нашата професија се друго е само плус за пеачот.

ПОЛН КОФЕР СО ПАРИ ИЛИ ВИСТИНСКА ЉУБОВ

Вистинска љубов… затоа што среќата и љубовта не се купуваат со пари.

РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРА ПОД SВЕДИ ИЛИ ДОРУЧЕК ВО КРЕВЕТ

Доручек во кревет.

ПРЕСПАВ” ИЛИ “САЛОН ХАРМОНИ”

Преспав… омилената моја серија со која секоја вечер си заспивам.

ПАТУВАЊЕ ОКОЛУ СВЕТОТ СО СЕМЕЈСТВО ИЛИ ПИКНИК СО МОМЧЕ

Патувања околу светот со семејството… ќе го земам и момчето со нас.

Подготви: Редакција Музика24