Имам нешто да те прашам

Дарко Илиевски: Вниманието кое што се посветува за Нова година, насмевките и добрите желби се нешто најубаво (Фото+Видео)

Muzika24
Тој ги заслужува сите можни комплименти и пофалби кои на негова сметка ги упатуваат компетентните...
Имам нешто да те прашам

Симона Поповска: Оваа година најубав поклон за мене беше мојот син (Фото+Видео)

Muzika24
Таа е една од најдобрите женски вокали на нашата сцена, можеби најзгодниот доктор дерматолог, а...
Имам нешто да те прашам

Наташа Малинкова: Најубавите подароци доаѓаат од моите деца (Фото+Видео)

Muzika24
Таа е една од најпознатите македонските поп пејачки. Пред 21 година за прв пат се...
Имам нешто да те прашам

Жарко Димоски: Еуфоријата на живеењето е таа што ме движи (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е роден во Прилеп на 29-ти јули 1989 година. Многумина велат дека неговото време...
Имам нешто да те прашам

Дуле Миќиќ: Подарете ги емоциите, топлите зборови, позитивните мисли, добар муабет и по дома и на работа, посакајте си сибирско здравје за себе, фамилијата, роднините, пријателите… (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е денес еден од нашите најпознати, најчитани естрадни новинари, додека неговите почетоци се пред...
Имам нешто да те прашам

Гоце Чоки Бошкоски: Во Новата година си посакувам здравје и само здравје (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е роден во Прилеп во 1983-та година. Својата љубов кон музиката во детските денови...
Имам нешто да те прашам

Ирена Илиевска: Во Новата година сакам најблиските да се до мене во сите убави мигови (Фото)

Muzika24
Таа е родена на 1-ри септември во Скопје. Вели дека одсекогаш го сакала театарот, глумата...
Имам нешто да те прашам

Денис Димоски: Сакам следната 2022 година да снимам авторска песна (Фото+Видео)

Muzika24
Тој е роден на 4-ти јуни 1993-та година во еден од најубавите градови во Македонија,...
Имам нешто да те прашам

Сања Сани Гроздановска: Мојот најубав новогодишен подарок е од “Валијант” (Фото+Видео)

Muzika24
Таа потекнува од најдуховитиот град во Македонија, како што велат постарите, тоа е градот Куманово....
Имам нешто да те прашам

Бојан В’чков: Посакувам во Новата година сите да сме здрави, среќни и исполнети (Фото+Видео)

Muzika24
Тој има само 19 години, а зад себе голем број на проекти, песни и видео...