Имам нешто да те прашам

Започна “Hey Bobby Marley” – фестивал на reggae, ska и jungle музика (Видео)

По 4-ти пат, 4-та година Здружението за урбана култура и уметност “Machina” го организира овој фестивал на музиките со позитивни вибрации. 4-та година каде 14 часовна музичка програма ќе го проследи уживањето на посетителите во топлото сонце и ладното пиво. И оваа година има доста изведувачи кои ќе презентираат reggae, ska или jungle музика.

Во продолжение, погледнете го интервјуто со организаторите на овој настан, превземен од нашите соработници од ТВ Орбис – Битола.

Од Битола за Музика24: Јовица Пауноски

Можеби ќе ве интересира: