Магазин

Прочитајте: Кои се најдобрите пет мјузикли од златното време на Холивуд (Видео)

Muzika24
На средината на 20 век мјузиклите беа едни од најпопуларните филмски жанрови во Холивуд. Тие...
Магазин

Voyage: Ние сме трагична генерација која мора да го живее она што е оставено од предходните генерации (Видео)

Muzika24
Музичарот  Војаж е еден од младите изведувачи чија популарност расте со вртоглава брзина. Додека неговите...