Магазин

Ацо Пејовиќ: Популарноста не ми значи кога го немам татко ми, би ја заменил сета слава за да можам да го вратам него (Видео)

Ако се земе предвид колку пати досега сме ги слушнале неговите тактови, со право можеме да заклучиме дека ова навистина е прилог кој може да го започнеме без зборови, од проста причина што Ацо Пејовиќ одамна се одомаќини во Бекстејџ. Не помина многу време од нивната последна средба. Оттогаш до денес се менуваа само искуствата на неговото лице, песните останаа исти.

На почетокот на неговата кариера го стекна стаутсот крал на сплавовите, а сега години подоцна важи за еден од најдобрите, aко не и најдобриот пејач во регионот. Во душа е рокер, а кафаната, како што вели тој му е втора куќа. Со својот глас одбележа многу љубови и разделби, иако важи за голем заводник, неговата најголема љубов му е семејството и пријателите.

Во интервјуто на Бекстејџ, Ацо Пејовиќ зборуваше за болката по смртта на неговиот татко и додаде дека 2022 година му ја оставила најголемата лузна. Вели дека би ја заменил сета популарност за да може да го врати татко си. Целото интервју во продолжение:

Можеби ќе ве интересира: