Магазин

Бане Мојичевиќ заработи “модрица” (Фото)

Спортот на познатиот фолк пејач Бане Мојичевиќ е главното хоби од кој секогаш се здобивал со повреди еден од тие бил и натпреварот во кошарка каде при незгоден удар од противникот бил повреден во окото. За среќа не бил со сериозна повреда, сепак тој на своја сметка ја објави фотографијата и без ниту ронка срам неговите пријатели го поддржаа со укор дека и тоа е за луѓе.

B 1

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: