Магазин

Благој Нацоски: Претерана скромност преминува во самоуништување!

Која беше изјавата која ја даде градоначалникот на Куманово Максим Димитриевски во најновата епизода на Нешто конкретно, а на тема: Што значи да си човек на место?

Во епизодата освен Димитриевски гости беа тенорот Благој Нацоски, докторката Татјана Гуржанова, како и актерот и музичар Давид Мука. Сите со свои видувања на темата, но и со своите искуства.

Дускусијата одеше и во наскока на тоа на кои позиции има најмалку луѓе на место, дали успехот зависи само од трудот или некој си е роден со х фактор, а епизодата заврши со дует песна.

А која беше причината штo Максим Димитриевски се одлучил за донација на тестисите гледајте до крај…

Можеби ќе ве интересира: