Магазин

Благоја Грујовски: Куќа без жена не бидува! (Видео)

Во најновата епизода „Искрено” на тема развод и втора шанса девојките разговараат со Благоја Груевски. Благоја раскажува многу интересни детали од првиот, но и од вториот брак. Со Ивана и Адријана сподели пикантерии од љубовните врски и односот кон понежниот пол. Одговори и на прашањето како би реагирал ако синот реши да се земе со разведена жена со две деца.

Зборуваше за сите душогрижници, кои повеќе ги интересира туѓиот од сопствениот живот. Тој вели дека разводот е подеднакво тежок и за мажите и за жените, но имал среќа неговиот да помине без компликации.

Дали постои начин полесно да се преброди ваков период од животот „Искрено” со Благоја Груевски.

Можеби ќе ве интересира: