Магазин

Рекорд: Цеца на фејсбук има 600.000 фанови!

Српската фолк пеачка Цеца на својата официјална фан страна има неверојатни 600.000 фанови, истата страна ги поседува и најбројните лајкови. На второ место, кога музичарите се во прашање, е фан страната на Жељко Јоксимовиќ кој има 351.000 лајкови, Сека Алексиќ на фејсбук има 308.000 лајкови, додека на петто место е Александра Радовиќ која има 213.000 лајкови. За овие податоци, користени се информации од серверот SocialNumbers. А нашите… неможат едвај да соберат ниту 200… Жалосно!

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: