Магазин

Да се наежите: Вака пред 7 години Тоше ги расплака сите (Видео)

Нашиот легендарен Тоше се уште живее меѓу нас со неговите безвременски изведби и вонсериски талент. Нема пејач на балканот кој не му симна капа, а неговите хитови и седум години по неговата смрт се пеат наизуст. Оваа изведба на “Nothing Else Matters” на Металика на концертот во Скопје, буквално им предизвика морници на присутните, кои исто така не се воздржаа да не пуштат по некоја солза. Да се потсетиме како звучи оваа неверојатна изведба.

Извор: Вистина

Можеби ќе ве интересира: