Магазин

Дали знаете во кои земји живеат најгрдите жени?!

Иако се вели дека секоја жена е убава на свој начин и оти нема грди жени, сепак рускиот сајт “Убави луѓе”, направи листа каде живеат припаднички на понежниот пол на кои убавината не им е силна страна.

На седмото место се жените од Индија за кои се смета дека се егзотично, но е и претерано убави. На шесттото место се кинеските, а петти жените од Велика Британија. Ова е можеби очекувано ако се знае дека жените од Островот не обрнуваат преголемо внимание на атрактивноста и негувањето. Четврти се португалките, трети аргентинките, а на второто место се австралијанките. На врвот на најгрдите жени се германките и меѓу нив најмалку има убави жени.

Можеби ќе ве интересира: