Магазин

Доказ за љубов: Емина и Мустафа уживаат во бракот

Дека се нераздвоен пар покажуваат многубројните заеднички фотографии меѓу кој и оваа која беше прикачена на самиот инстраграм со наслов: “Љубов”. Воедно нивната љубов започнала пред 10 години каде се запознале на една од познатите бодрумски плажи, но иако сето тоа изгледаше наивно за некој сепак тие го крунисаа со брак. Како што велат некои, нивното патешествие изгледало типично од турските серии кога Мустафа неизмерно се борел за својата симпатија, а сегашна сопруга. Сега се среќно семејство со двајца синови Јаман и Јавуз.

Подготви: Редакција Музика24

Можеби ќе ве интересира: