Магазин

Џастин Бибер рекордер?!

Џастин Бибер со нов светски рекорд. Тој стана најмладата музичка ѕвезда, на светско ниво, која што од осум албуми, пет од нив биле на местото број 1 во Америка. Успехот тој го постигна со последното негово издание, последниот албум “Believe Acoustic”.

Тој за прв пат се појавил на местото број 1 на Билбордовата албумска листа, со 211.000 продадени примероци. Бибер е само еден од девете уметници во историјата на Билборд кој имал албум број 1 четири години по ред.

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: