Магазин

Калиопи се оддолжи, запеа на кинески (Видео)

Откако нашата позната поп пејачка Калиопи настапи на Евровизија со песната “Црно и бело”, истата песна таа година доби голем број на ковери, односно, беше испејана од голем број на фанови на Евровизија, меѓу кои и од едно кинеско момче кое оваа песна ја испеја на македонски јазик. Калипи овој пат гостувајќи во едно српско радио му се оддолжи на ова момче пеејќи дел од песната “Црно и бело” на кинески. Како тоа звучи и кому му се оддолжи нашата позната дива погледнете во продолжение.

https://youtu.be/AgihugL409E

Подготви: Марија Поповска

Можеби ќе ве интересира: