Магазин

“Love in the dark” од Адел инспирација за уметност на емоциите изразена преку танцот (Видео)

Доколку мислевте дека песните на Адел го достигнале својот врв на емотивност се лажете! Ова видео ја прави уште повеќе емотивна песната “Love in the dark”. Елегантните балетски движења и телата на танчарите ќе ве остават со подотворени усти. За што точно станува збор, погледнете во продолжение:

https://vimeo.com/willbbell1/loveinthedark

Подготви: Редакција на Музика24

Можеби ќе ве интересира: