Магазин

Маја Вукичевиќ: Полека станувам Австралијанка, може да кажам дека сум натурализирана! (Видео)

Дали мажите денес станаа по жени од жените, а жените почнаа да се однесуваат како мажите во својата најлоша форма? Заборавија ли жените на својата женственост па потребата од рамноправност ја претворија во потреба од доминација, дрскост и непристојност?

Од друга страна се повлекоа ли мажите пред чудовишниот феминизам и дозволија таканаречена општествена кастрација? Дали можеби знете дека се почесто се инсистира мажите да уринираат седнати? Стастиките велат дека во однос на мажите од 80 години денешниве имаат за 17% помалку тестостерон и дури за 20% им е послаб стисокот на раката.

Дали жената во вистинската смисла на зборот со сета своја нежност, кревкост, убавина и мудрост е врста на исчезнување и дали вистинскиот маж со сета негова моќ на заштитник, хранител и столб на семејството е сериозно загрозен вид?

Дали е дојдено времето на жени со тестиси и мажи со тампони? Снеже Велков овие прашања ќе им ги постави на Маја Вукичевиќ, Маја Поцевска, Агнеса Органџиева и Петар Камиказа.

Гледајте „Нешто конкретно”.

Можеби ќе ве интересира: