Магазин

Македонските пензиониери се лекуваат со помош на музиката

Додека некои од нашите баби и дедовци се лекуваат одејќи по бањи и слично, на некои од нив им текнало со помош на музиката да се размрдуваат и да ги прават вежбите, кои вообичаено тешко им е и не сакаат да ги прават. Македонските пензионери во Ceragem Centar кој што е сместен во Т.Ц. Буњаковец во Скопје вежбаат играјќи. Зар не се симпатични 🙂

Подготви: Виолета Трајкоска

Можеби ќе ве интересира: