Магазин

Македонска убавина ја краси Швајцарија (Фото)

Неодамна пишувавме за познатиот македонски женски модел Каја која што живее и работи во Швајцарија. За тоа колку е ангажирана и за нејзината одлична и добро чувана колекција на луксузни бунди.

Предновогодишно, таа слободното време кое го има се помалку го посветува на себе си честејки се со некој добар Диор парфем, или некое луксузно парче гардероба.

“Многу од девојките во Македонија можат да ми позавидат”, вели таа истовремено алудирајќи на својот одличен и прекрасен изглед која таа го негува на единствен и оргинален начин. А следствено на тоа, како резултат потоа е ангажирана на се повеќе и повеќе кампањи, од се повеќе и повеќе модни агенции и маркетинг групации.

Каја е само еден успешен пример за тоа дека македонките каде и да се, кога соодветно се негувани, чувани и сакани успеваат и можат се.

Можеби ќе ве интересира: