Магазин

Омилените сини Штрумфови се враќаат на МРТ1

Македонската телевизија ги враќа на екранот малите и забавни Штумфови. Нова цртана серија за новите генерации. Последната адаптација на белгискиот стрип е снимена во 104 продолженија, а во оваа најнова телевизиска сезона ексклузивно ќе ја гледаат и најмалите на МРТ1.

Во оваа нова анимирана авантура, ги следиме новите доживувања на Штрумфовите кои ќе запознаат нови магични суштества и ќе откријат многу тајни, бегајќи од лошиот волшебник Гаргамел.

Вашите омилени сини јунаци ќе можете да ги гледате во два термини, и тоа во 10:30 часот и 19 часот.

Можеби ќе ве интересира: