Магазин

Погледнете: Кој е најинтелегентен, а кој е најглуп народ во светот? Каде се наоѓа Македонија…?

Muzika24
Според студијата која во 2019 година ја спровеле истражувачите Ричард Лин и Дејвид Бекер, највисокото...
Магазин

Погледнете: Од што се медицинските лица во Романија направија новогодишна елка (Фото)

Muzika24
Вработените во вакцинален пункт во Букурешт, Романија, направија новогодишна елка од 19.000 празни шишиња од...
Магазин

Техното да се зачува како културно наследство под УНЕСКО, бараат берлинските DJ-и

Muzika24
Берлинските диџеи бараат техното да се зачува како културно наследство под УНЕСКО, пренесува весникот „Гардијан“....
Магазин

Погледнете: Најголемиот центар за чоколадо во светот отворен во Белгија (Фото)

Muzika24
Во Локерен, источна Фландрија, е отворен најголемиот дистрибутивен центар за чоколадо во светот, објави белгискиот...