Магазин

Панчо од “ДНК” и Тамара преку Facebook го подржуваа Даниел (Фото)

По настапот на нашиот единствен македонски претставник на регионалното тв шоу “X Factor”, Даниел доби поддршка од Панчо (ДНК) и Тамара Тодевска кој преку социјалната мрежа facebook на своите профили напишаа:

Панчо: “Значи стварно овој Даниел Кајмаковски ме остави без зборови. Ваков добар перформанс немам видено и слушнато мноооогу одамна. Браво Даниел ти си веќе победник за мене !!!!! Се гордеам дека сум Македонец !!!! Јупиииии :)”.

Status_Panco

Тамара: “Се топам бре дур пее Даниел…”.

Status_TamaraПодготви: Андреја Андреевиќ

Можеби ќе ве интересира: